تحصیلات تکمیلی
1395/11/13 چهارشنبه
قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد:

شیوه آموزشی و پژوهشی:

دانشجویانی که غیر از درس پایان نامه خود دو درس دیگر (به غیر از دروس جبرانی و روش تحقیق)دارند می  بایست دو درس خود را اخذ نموده و پایان نامه خود را به ترم بعدی موکول نمایند.

آخرین درس دانشجو می بایست درس پایان نامه باشد.

شیوه آموزشی:

دانشجو می تواند با احتساب واحد سمینار تا سقف چهارده واحد (به جز دروس جبرانی و روش تحقیق) در اخرین نیمسال خود اخذ نماید.چنانچه یک درس باقی بماند، می تواند در نیمسال بعدی آن درس را به صورت معرفی به استاد اخذ نماید.

تمامی دانشجویان هر دو شیوه دروس دانشپذیری خود را در ترم اول یا دوم بگذرانند.

دانشجویان گرامی  در صورتی که دروس جیرانی خود را در مقطع کارشناسی گذرانده اند ،نسبت به تکمیل فرم تطبیق آن اقدام نمایند.

ارائه اصل مدرک کارشناسی (دانشنامه)  و تاییدیه آن در زمان فارغ التحصیلی الزامی می باشد. ارائه اصل مدرک کاردانی (دانشنامه)  و تاییدیه آن برای دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته در زمان فارغ التحصیلی الزامی می باشد.