1399/8/3 شنبه
پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی

1 - در ثبت نام غیر حضوری لطفاً تمامی مدارک با کیفیت و دقیق بارگذاری گردد.
2 -  پذیرش دانشگاه از روز شنبه انجام خواهد شد  و دانشجو می تواند بعد از پذیرش وارد سیستم شود و با مراجعه به قسمت شهریه / پرداخت الکترونیکی شهریه ، بدهی خود را جهت انتخاب واحد واریز نماید .
 سپس با مراجعه به قسمت ثبت نام / ثبت نام اصلی دروس خود را انتخاب و سپس( اعمال تغییرات ) ثبت نماید .
دوباره وارد قسمت ثبت نام / گزارش ثبت نام/مشاهده گزارش ، پرینت انتخاب واحد خود را دریافت و نگهداری نماید .
3 - جهت اطلاع از دروس ترم اول جهت انتخاب واحد به پورتال پیام نور روانسر / آموزش/ برنامه ریزی / لیست ارائه دروس را دریافت و دروس ترم اول را انتخاب نماید.
آدرس پورتال
Http://ravansar.ksh.pnu.ac.ir
4 - چنانچه دانشجویی قبلاً در دانشگاه تحصیل نموده است و متقاضی تطبیق واحد می باشد ، می بایست بعداً کپی مدرک خود را تحویل دانشگاه داده و فرم درخواست تطبیق واحد را تکمیل نماید ولی می تواند دروسی را که قبلاً گدرانیده است را اخذ ننماید و به جای آنها از دروس ترم دوم(با رعایت پیش نیاز)درس اخذ نماید .
5 - در مورد دریافت برنامه کلاسی متعاقباً اطلاع رسانی می شود .
‼️تاکید می شود در حال حاضر نیازی به مراجعه حضوری نمی باشد .
6 - به غیر از متقاضیان معافیت تحصیلی (مشمولین) که بعد از انجام ثبت نام غیر حضوری با همراه داشتن کپی صفحه اول و توضیحات شناسنامه/کپی کارت ملی / عکس/ کپی آخرین مدرک تحصیلی به دانشگاه مراجعه می نمایند .