برگزیده ها
1400/6/3 چهارشنبه
مراحل دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

تکمیل پرونده (شامل اصل و کپی دانشنامه کارشناسی و ارسال تاییدیه از دانشگاه محل اخذ کارشناسی  از سامانهestelam.msrt.ir  درخواست شود و کد رهگیری در پردازش 20270 سیستم گلستان ثبت شود )
دانشجویان کارشناسی نا پیوسته باید اصل دانشنامه کاردانی و تاییدیه آن را داشته باشند.
  • دانشجویان کارشناسی نامرتبط دروس جبرانی را می گذرانند ولی چنانچه دانشجویی دروس جبرانی را از مقطع کارشناسی تطبیق می دهد می بایست فرم درخواست تطبیق واحد دروس جبرانی را از پورتال دانشگاه روانسر پرینت گرفته و بعد از تایید آموزش دانشگاه، تحویل مدیر گروه داده و بعد از امضا و  مهر مدیر گروه استان، آن را مجددا جهت درج در پرونده تحویل آموزش بدهد.
  • قبل از اخذ پایان نامه باید تمامی دروس دوره با معدل کل بالای ۱۴ اخذ و گذرانده شود.با پایان نامه یک درس قابل اخذ می باشد.
  • دریافت فرم معرفی به استاد راهنما از پورتال و تکمیل آن توسط مدیر گروه و تحویل آن به آموزش جهت درج در پرونده (بعد از تایید در شورای گروه)
  • تکمیل پروپوزال و تایید آموزش و سپس تایید اساتید راهنما و مشاور و تحویل به آموزش جهت درج در پرونده و ارسال فایل پایان نامه به کاربر ارشد جهت ثبت اطلاعات در سیستم گلستان (4 ماه قبل از دفاع)-----مهم
  • اخذ گواهی عدم پیشینه پژوهش از سامانه ایرانداک  و همچنین گزارش همانند جویی از سامانه همانند جو و تایید استاد راهنما و درج گواهی در پرونده
  • بارگذاری پروپوزال(پیشنهاده) در ایرانداک و اخذ پذیرش ایرانداک و ارائه کد پیگیری به آموزش جهت پذیرش دانشگاه
  • بعد از هماهنگی با استاد راهنما و اعلام آمادگی دانشجو جهت دفاع حداقل دو هفته قبل از دفاع با آموزش هماهنگی گردد تا نامه دفاع دانشجو به تحصیلات تکمیلی استان ارسال گردد.
  • نصب اعلامیه دفاع دانشجو در تابلو اعلانات دانشگاه یک هفته قبل از دفاع و ارسال اعلامیه دفاع به تلگرام 09358797569 جهت اعلام در کانال تلگرامی دانشگاه
  1. ارائه گواهی شرکت دانشجو در حداقل پنج دفاع با تایید و امضا جهت درج در پرونده
  • مراحل بعد از دفاع:
  • دانشجو بعد از انجام تمامی اصلاحات پایان نامه و تایید اساتید راهنما و مشاور و داور جهت تحویل گرفتن صورتجلسات دفاع به آموزش مراجعه نماید.نمره پایان نامه از ۱۸ بوده و دانشجو در هنگام مراجعه ، یا مقاله را جهت ۲ نمره باقی مانده تحویل استاد راهنما می دهد و فرم ارائه مقاله را ازاستاد تحویل گرفته و  تحویل آموزش می دهد  و یا فرم انصراف از مقاله (فرم ۱۵ پورتال) را به آموزش تحویل می دهد و سپس صورتجلسات را جهت تکمیل امضا ها و درج در نسخه الکترونیکی پایان نامهDVD تحویل می گیرد. نیازی به چاپ کاغذی پایان نامه ها نمی باشد.
  • فرم امضا شده صورتجلسه دفاع و گواهی اصالت نشر ( از پورتال قابل دریافت می باشد) در CD های پایان نامه درج گردد.
  • ۳ نسخه DVD شامل فایل word و pdf پایان نامه تحویل آموزش گردد.
  • لیبل  سی دی از پورتال دانشگاه(تحصیلات تکمیلی) دریافت و اطلاعات خواسته شده را تکمیل و روی DVDها درج نمایید و یا بچسبانید.
  • پایان نامه(پارسا) در ایرانداک بارگذاری و کد رهگیری به آموزش ارائه و گواهی پذیرش آن در پرونده درج گردد.
  • پایان نامه تکمیل شده در سامانه گلستان بارگذاری گردد.
  • تمامی فرمهای لازم در پورتال دانشگاه پیام نور روانسر /تحصیلات تکمیلی/ مجموعه فرمهای ارشد قابل دریافت می باشد.
Http://ravansar.ksh.pnu.ac.ir
در پایان از سیستم گلستان /پیشخوان خدمت /ارائه درخواست های اموزشی/درخواست تسویه حساب را ثبت و ارسال نمایید.

بعد از تایید این درخواست توسط اموزش ،با امور مالی 09186525166
و مسئول فارغ التحصیلان 09186525167 هماهنگی نمایید.