برگزیده ها
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد

قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ؛
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور

ضمن عرض تبریک و با آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان آزمون سراسری مقطع کارشناسی ارشد به اطلاع  می رساند ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان از تاریخ ۲۴ شهریورماه آغاز می شود و تا 27 شهریورماه ادامه دارد.
ضمناً روند ثبت نام به شرح ذیل است:
1-  ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان این دوره برای نیمسال اول ۹۸-۹۹ و بصورت غیر‌حضوری انجام می شود. پذیرفته شدگان گرامی لازم است با مراجعه به سامانه به آدرس:  http://reg.pnu.ac.ir از نحوه نام نویسی آگاهی یابند.
1-1-پذیرفته شدگان پس از ورود به سایت در زمان اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می‌توانند با استفاده از شناسه کاربری  و گذر واژه (در صفحه اول سایت فوق الذکر در زمان ثبت نام  اعلام می گردد) وارد سامانه جامع خدمات آموزشی گلستان شوند.
1-2-پذیرفته شدگان لازم است اسکن مدارک ذیل را در قالب JPG یا JPEG و با حجم هرعکس حداکثر 250 کیلو بایت تهیه و در هنگام ثبت نام غیر حضوری بارگذاری نمایند.
1-         تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه
2-         تصویر کارت ملی (پشت و رو)
3-         عکس با زمینه روشن (جهت مراجعه حضوری 4 قطعه )
4-         مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان )
5-         تصویر مدرک کارشناسی (برای مدرک کارشناسی ناپیوسته لازم است مدرک کاردانی نیز درج شود)
 6-   گواهی اشتغال به خدمت  و موافقت نامه از اداره نیروی انسانی جهت ادامه تحصیل( ویژه شاغلین نیروهای مسلح)

پذیرفته شده پس از ثبت نام اولیه و بارگذاری مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده در روزهای دوشنبه 26شهریور لغایت پنجشنبه  28 شهریور (تا ساعت 12 ظهر)به دانشگاه پیام نور روانسر به آدرس روانسر شهرک ویس القرن مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نماید.لطفا در حد امکان تمامی مدارک و کپی آنها از قبل تکمیل باشد.